September 24, 2023

Kijk hier PES vs ISL Dream11 Team Voorspelling voor Eliminator 1. (AFP-foto)

De 19-jarige Mohite passeerde het record van 50 uur van landgenoot Virag Mane, gecreëerd in 2015, voordat hij 72 uur en vijf minuten sloeg in het weekend.

  • PTI
  • Laatst bijgewerkt:01 maart 2022, 18:48 IST
  • VOLG ONS OP:

Mumbai: De Mumbai-tiener Siddarth Mohite, die op zoek was naar een nieuw wereldrecord voor het langst slaan, bleef maar liefst 72 uur en vijf minuten in de plooi tijdens een marathonnetsessie en wacht nu op het Guinness Book of World Record om de prestatie te erkennen. De 19-jarige Mohite passeerde het record van 50 uur van landgenoot Virag Mane, dat in 2015 werd gecreëerd, voordat hij in het weekend 72 uur en vijf minuten sloeg.

Ik ben erg blij dat ik heb voltooid wat ik probeerde. Dit was een manier waarop ik mensen wilde laten zien dat ik iets extra’s in me heb”, zei Mohite in een persbericht. Door de COVID-lockdown verloor ik twee goede cricketjaren, wat een groot verlies was. Dus ik dacht eraan iets anders te doen en willekeurig kwam deze gedachte bij me op en toen nam ik contact op met veel academies en coaches”, voegde hij eraan toe.

Mohite werd in zijn streven ondersteund door zijn mentor Jwala Singh, die ook de jonge opener Yashasvi Jaiswal heeft gecoacht. Iedereen zei nee tegen mij. Toen nam ik contact op met Jwala Sir en hij zei waarom niet? Hij steunde me de hele tijd en zorgde voor alles wat nodig was, voegde Mohite eraan toe.

Een groep bowlers bleef bij Mohite om hem tijdens zijn sessie te ondersteunen. Volgens de regel mag een slagman in één uur vijf minuten pauze nemen. De opname van Mohite en de vereiste papieren worden nu naar de Guinness World Record-boeken gestuurd, zei Singh in een verklaring. “Mohite maakte deel uit van de MCC Pro-40-competitie vóór de COVID-19-pandemie in 2019 en tijdens de pandemie nam zijn moeder contact met mij op voor zijn cricket. “Maar door de lockdown was alles gesloten. Op een dag belde hij me op en vroeg of ik deze prestatie mocht proberen. Om heel eerlijk te zijn, was ik hier niet zo happig op, maar ik was me er terdege van bewust dat veel jonge cricketers een aantal goede jaren hebben verloren”, zei Singh. “Dus ik dacht ‘als iemand iets anders wilde doen, waarom niet?’ En daarom stemde ik ermee in om te steunen, voegde Singh eraan toe.

.

Ontvang alle laatste updates op Cricket Nieuws, Cricket Foto’s, Krekel Video’s, IPL-veiling 2022 en Cricketscores hier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *